WIJ ZOEKEN

Je wil iemand helpen, of je nu Nederlands als moedertaal hebt of niet.

Je wil een positieve bijdrage leveren aan onze maatschappij. Onderwijs is dé stapsteen om mensen een beter toekomstperspectief te geven. Als Leer(t)Huis-vrijwilliger kan je hiervoor werkelijk iets doen in het kader van ons Athena – Open Leercentrum project: je helpt iemand om talen te leren, een vak beter onder de knie te krijgen, zich voor te bereiden op de Examens van de Examencommissie om het Diploma Hoger Secundair Onderwijs te behalen, …

En je krijgt er heel veel waardering voor terug.

Als Leer(t)Huis -vrijwilliger timmer je niet alleen aan de weg. Je komt terecht in een groep enthousiaste collega’s. Iedereen werkt daarin volgens de eigen capaciteiten en interesses.

De kandidaat-vrijwilliger doorloopt een korte aannemingsprocedure: een intakegesprek met de voorzitster van de vzw, en het overlopen en ondertekenen van een overeenkomst.

De vrijwilliger is verzekerd en ontvangt een verplaatsingsvergoeding. Een vrijwilligersvergoeding is niet voorzien.

Jaarlijks organiseert Leer(t)Huis een drietal bijeenkomsten. Dan is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Taakomschrijving

Specifiek voor Hasselt zoeken we lesgever(s) voor een groep van maximum 10 cursisten en dit op woensdag, donderdag en vrijdagvoormiddag.
Geen avondwerk.
Indien je de cursisten met talen (Nederlands, Frans en/of Engels) en/of het vak Wiskunde wil helpen, contacteer ons dan zo snel mogelijk tijdens de kantooruren op 0487/07 76 20 of 0470/79 59 48.


Wil je er even over nadenken of ken je iemand die ons kan helpen als vrijwilliger in Hasselt, mail dan deze pagina door https://www.athenaopenleercentrum.be/wij-zoeken of download hieronder de vacature in pdf.